Dump schrijven

Een dumpbestand bevat alle informatie over het werkgeheugen van Kaspersky Endpoint Security-processen op het moment dat het dumpbestand wordt aangemaakt.

Opgeslagen dumpbestanden bevatten mogelijk vertrouwelijke gegevens. U moet afzonderlijk de beveiliging verzekeren van dumpbestanden om toegang tot gegevens te controleren.

Dumpbestanden worden opslagen op de computer zolang het programma actief is en worden permanent verwijderd wanneer het programma wordt verwijderd. Dumpbestanden worden opgeslagen in de map %ProgramData%\Kaspersky Lab\KES\Traces.

Zo schakelt u het schrijven naar een dump in en uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenProgramma-instellingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik in het blok Foutopsporingsgegevens het selectievakje Schrijven naar dump inschakelen om het schrijven van programma-dump in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.